AMADIP-Esment Fundació i la UIB signen un conveni de col·laboració per al projecte “Anàlisi de les polítiques de l’atenció a la dependència i d’igualtat: impacte percebut per homes i dones cuidadores”.

20
Oct

El divendres 18 d’octubre, AMADIP-Esment Fundació, entitat que treballa per la qualitat de vida i igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, i la Universitat de les Illes Balears signen un conveni de col·laboració.

La signatura del conveni es va fer per part de la senyora Montserrat Fuster, representant d’AMADIP-Esment Fundació, i del doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB. També hi van assistir la doctora Margalida Miró, del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia i membre del Grup d’Investigació Crítica en Salut, el doctor Andreu Bover, responsable del grup de recerca, i el doctor Jordi Llabrés, vicerector d’Innovació i Transferència de la UIB.

L’objecte del conveni és la col·laboració d’AMADIP-Esment en el projecte «Anàlisi de les polítiques de l’atenció a la dependència i d’igualtat: impacte percebut per homes i dones cuidadores de diferents generacions a l’àmbit domèstic de Mallorca (FIS PI1100123)», sol·licitat i gestionat pel Grup d’Investigació Crítica en Salut de la UIB, adscrit a l’Institut Universitari d’Investigacions en Ciències de la Salut, IUNICS (institut mixt UIB-CAIB).

AMADIP-Esment Fundació col·laborarà en la captació de participants en l’esmentat projecte, així com en la difusió dels resultats que s’obtinguin.

En aquest enllaç podeu consultar l’arxiu de fotos i el dossier de premsa.